Atari onthult nieuwe screenshots voor hypnotiserende Arcade Wave Shooter Akka Arrh

Vandaag onthulde Atari nog een eerste blik op een ooit verloren titel: Akka Arrh. Akka Arrh, een hypnotiserende koortsdroom uit de geest van de legendarische ontwerper Jeff Minter, levert alle chaos en plezier uit de gouden eeuw van gaming in een bijgewerkt, gemoderniseerd pakket. Akka Arrh komt begin 2023 naar de pc, PlayStation 4|5, Xbox Series S|X, Nintendo Switch en Atari VCS en nodigt zowel retroliefhebbers als nieuwe spelers uit om hun hoofd te voeden met een nieuw soort web!

Akka Arrh combineert synthwave waanzin met levendige, droomachtige visuals. Doorspekt met Minter’s gevoel voor humor en vruchtbare grafische stijl, is Akka Arrh het toonbeeld van zijn liefde voor psychedelische kleuren en licht, gecombineerd met zijn vermogen om pure arcade-blijheid te creëren. Een uitzinnige caleidoscoop van neon waanzin, Akka Arrh is een van de zeldzaamste spellen uit het arcade tijdperk, maar brengt de nostalgische arcade ervaring terug met een wraakactie.

Schiet je door de golven van de vijand terwijl je de Akka Arrh bestuurt, een verbeterd kanon dat er gewoon om vraagt om losgelaten te worden. Een ritmisch vloeiende arcade shooter-ervaring en een psychedelische visuele explosie van kleur, deze moderne versie van het ongelooflijk zeldzame Atari arcade prototype vat de vector stijl van de afgelopen decennia samen tot een T. Binnenkort krijgen spelers de kans om niet alleen een van Atari’s zeldzaamste spellen te ervaren, maar ook een van de zeldzaamste spellen van het arcade tijdperk!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password