Atari onthult definitief ontwerp van ultra-slanke Atari XP Limited Edition-cartridges voor Yars’ Return, Saboteur en Aquaventure

Vandaag onthult de iconische producent van interactief entertainment Atari het definitieve ontwerp van de aankomende limited edition Atari 2600-cartridges voor Yars’ Return, Saboteur en Aquaventure, die allemaal de Atari XP-behandeling krijgen – en officieel worden verscheept – in mei 2022.

Met een visueel ontwerp dat volledig afwijkt van het vierkante label van de originele Atari 2600-cartridges, zijn de limited edition-versies voorzien van grote, gedurfde illustraties op het voorpaneel en een premium, uniek genummerd stickerlabel op de achterkant. Elke gametitel is geëtst in eersteklas luciet en bevindt zich op de bovenkant van de cartridge met een verlichtingsfunctie die wordt geactiveerd wanneer de cartridge op de Atari console wordt aangesloten.

De Atari XP Limited Edition-bundels bevatten:

  • Een nieuw geproduceerde Atari 2600-cartridge van hoge kwaliteit, gemaakt van speciale kunststoffen.
  • Een uitgebreide handleiding met bonusmateriaal
  • Een hard geëmailleerde speld met zwart nikkelen plating
  • Een polyester mix, geweven geborduurde collectible patch
  • Een digitale kopie van het spel, speelbaar op de Atari VCS

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password