Atari onthult Caverns of Mars: Opgeladen – Dit voorjaar naar PC en Consoles

Atari onthult de volgende toevoeging aan de razend populaire Atari Recharged-serie: Caverns of Mars: Recharged. Caverns of Mars: Recharged behoudt zijn retro charme en laat spelers opnieuw afdalen door het ondergrondse landschap van Mars waar vijanden in overvloed zijn en munitie beperkt. Caverns of Mars: Recharged komt later dit jaar naar pc, consoles, Nintendo Switch en Atari VCS.
In Caverns of Mars: Recharged doorlopen spelers 30 unieke missies die zich afspelen in drie primaire “dieptes” van Mars, waarbij ze steeds dieper afdalen in vijandelijk gebied. Schiet door vijandig vuur, schiet door puin en obstakels en ontwijk andere obstakels, terwijl je je brandstof- en munitievoorraad goed in de gaten houdt. Met een unieke lokale co-op modus, kunnen spelers samenwerken met een partner die is toegewezen aan navigatie terwijl de andere speler de drone schiet!

In lijn met de rest van de Atari Recharged-serie bevat Caverns of Mars: Recharged een wereldwijd klassement waar spelers kunnen strijden voor punten of snelheid, evenals een originele soundtrack van de bekroonde artiest en componist Megan McDuffee.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Volledig vernietigbaar: De omgevingen in Caverns of Mars: Recharged zijn volledig vernietigbaar; aarzel niet om je door alle obstakels heen te schieten, maar pas op voor de brandstofreserves. Elk schot put brandstof uit, maar snel reizen levert tijdbonussen op!
  • Speltype Arcade: Doorkruis de diepten van Mars in drie levels en kies strategisch de upgrades en power-ups die elke run uniek maken.
  • Uitdagingsmodus: Doorloop 30 hapklare uitdagingen in navigatie, gevechten en andere spannende scenario’s.
  • Parmantige Power-Ups: Verzamel wapens die je strategie veranderen voor tactische manoeuvres. Baan een nieuw pad aan met een welgemikt railgunschot of laat de verspreiding van een shotgun het woord voor je doen!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password