Atari onthult Akka Arrh, een levendig chaotische Arcade Tube Shooter van ontwerper Jeff Minter

Atari – een van ‘s werelds meest iconische consumentenmerken en interactieve entertainment producenten – onthulde vandaag Akka Arrh, een hypnotiserende new wave shooter van de legendarische game designer Jeff Minter. Akka Arrh komt begin 2023 uit op pc, PlayStation 4|5, Xbox X|S, Nintendo Switch en Atari VCS en is opnieuw een geweldige toevoeging aan Atari’s groeiende portfolio van nieuwe titels met retro-invloeden.

Een chaotische explosie van synthwave waanzin, Akka Arrh omvat volledig het gevoel voor humor van ontwerper Jeff Minter, zijn liefde voor psychedelische kleur en licht, en zijn vermogen om pure arcade gelukzaligheid te creëren. Een uitzinnige caleidoscoop van neon waanzin, Akka Arrh brengt de arcade ervaring terug met een wraak.

Akka Arrh combineert de intrige van een ongelooflijk zeldzame Atari arcadekast met de unieke creatieve visie van Jeff Minter. Akka Arrh is gebaseerd op een arcadeprototype dat in 1982 werd uitgebracht voor een kleine testmarkt. Helaas werd het project geschrapt omdat de spelers het spel te moeilijk vonden. Door de uitzonderlijk korte productie zijn er nog maar drie Akka Arrh kasten bekend. Nu hebben spelers de kans om niet alleen één van Atari’s zeldzaamste spellen te ervaren, maar één van de zeldzaamste spellen uit het arcadetijdperk!

Jeff Minter heeft een lange carrière met bijna 100 spellen van bijna elke generatie consoles. Onder de twee dozijn titels die hij maakte voor Atari en Atari hardware zijn Tempest 2000, Tempest 3000, en Tempest 4000. Akka Arrh belichaamt zijn kenmerkende light-synth stijl en zijn vermogen om een unieke chaotische maar uiterst leuke arcade-ervaring te creëren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password