Atari Mania’s Microgame Madness komt binnenkort naar PlayStation

Het beschermen van de Atari kluis is zojuist je nieuwe carrière geworden. Je eerste training? Versla een aanval van kwaadaardige dode pixels die je favoriete Atari-personages en -games hebben aangetast!

Atari kondigt vandaag met trots aan dat de microgamecollectie Atari Mania op 4 april 2023 naar PlayStation 4 en PlayStation 5 komt. Atari Mania is binnenkort en is pure microgame waanzin meets actie-avontuur, met meer dan 150 wilde uitdagingen. Atari Mania bevat levels, personages en uitdagingen die gebaseerd zijn op klassieke Atari-games en eigenschappen.

De besturing van het spel is volledig herzien voor de PlayStation-lancering en de prestaties zijn verfijnd. Naar aanleiding van feedback van gebruikers heeft het ontwikkelingsteam van Illogika de besturing verbeterd, zodat deze soepeler, responsiever en nauwkeuriger aanvoelt. Daarnaast bevat deze nieuwe versie vernieuwde microgames en prestatieverbeteringen. Een patch met dezelfde verbeteringen komt ook naar de Nintendo Switch.

Atari Mania is een wilde reis door de geschiedenis van videogames, verpakt in een hilarisch retro-gedreven verhaal van verkenning en verrassing. En zoals het Atari betaamt, bevat het tientallen easter eggs, en pakt het een punch met duivels uitdagende puzzels en scenario’s die je twee keer laten nadenken over de Atari-games die je ooit kende!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password