Atari brengt Warlords en Super Breakout uit in 50e jubileum-cartridgeformaat op Limited Run Games

Atari onthulde vandaag een nieuwe set 50th Anniversary collectible cartridges voor de Atari 2600: Warlords en Super Breakout. De twee nieuwe cartridges, die nu te bestellen zijn via de officiële Atari XP website en Limited Run Games, zijn voorzien van opvallend, vernieuwd artwork op de labels aan de voorkant en zijn versierd met een acryl-logo op de bovenkant van de cartridges dat oplicht tijdens het spelen. De cartridges worden geleverd in nieuw ontworpen dozen die zijn geïnspireerd op de kleurrijke en iconische verpakkingen van de originele Atari 2600 games.

Atari XP-cartridges worden volgens strenge normen vervaardigd uit allemaal nieuwe onderdelen en materialen, met afgeschuinde randen om beschadiging van de pinnen te voorkomen, sterke vergulde connectoren en een identiek stroomverbruik als de originelen. De Warlords en Super Breakout 50th Anniversary Atari 2600-cartridges zijn een kans om speciale, gelimiteerde versies te bezitten van twee titels die worden genoemd als de “Top 100 Games of All Time.”

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password