Atari brengt voor console vernieuwde RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe uit

Ga vooraan in de rij staan! Vandaag kondigt Atari de lancering aan van de onlangs geoptimaliseerde en uitgebreide pretparksim RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe op PlayStation 4 en 5, Nintendo Switch en Xbox Series X|S!
RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe is een officiële update van Atari’s favoriete pretparksimulator voor de console en bevat 80 nieuwe attracties en attracties, waaronder een aantal nieuwe seizoensgebonden thema-attracties, waarmee het totale aantal is gestegen tot maar liefst 200! De intuïtieve bouwer van de achtbaan, een traktatie voor alle leeftijden voor zowel beginnende als gevorderde makers, laat spelers wilde, doodsverachtende achtbanen maken die draaien en keren, ronddraaien en wervelen, allemaal naar hun creatieve harten.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password