Asymmetrisch multiplayerspel First Class Trouble is deze week gratis in Epic Games Store

Onafhankelijke ontwikkelaar Invisible Walls ApS en game-uitgever Versus Evil hebben vandaag aangekondigd dat hun sociale deductiegame First Class Trouble deze week gratis is in de Epic Games Store! Vanaf vandaag om 11 uur EST / 17 uur CET is First Class Trouble een week lang gratis te downloaden, tot 19 januari om 11 uur EST / 17 uur CET. Ga aan boord van het ISS Alithea en werk samen met medespelers om de moorddadige robot AI te verslaan die het luxe ruimteschip heeft overgenomen!

First Class Trouble is een multiplayer sociaal deductiespel waarin zes spelers moeten samenwerken om C.A.I.N. uit te schakelen, de schurkachtige A.I. aan boord van het luxe ruimteschip die hen probeert te vermoorden. Twee van de zes spelers worden willekeurig gekozen om in het geheim als Personoids te spelen, moordende humanoïden die door C.A.I.N. zijn gestuurd om te infiltreren en uiteindelijk de andere spelers, bekend als Residents, te verraden. De Epic Games release stelt spelers in staat om cross-compatibiliteit te gebruiken, wat online multiplayer activeert met Steam en Playstation versies.
Samenwerking staat centraal in First Class Trouble, dat gebruik maakt van ingebouwde spraakchat op basis van nabijheid om de sociale dynamiek van echte gesprekken te verhogen. Als vrienden weglopen van de groep om plannen te maken en samen te spannen waar niemand hen kan horen, moeten ze ook oppassen dat ze niet buiten gehoorsafstand worden aangevallen, want niemand zal hen om hulp horen roepen. De bewoners moeten teamwerk gebruiken om verschillende coöperatieve taken uit te voeren om door de verschillende kaarten te navigeren, terwijl de Personoids liegen, storen en misleiden om de bewoners uit te schakelen. Spelers kunnen op verschillende manieren sterven, zoals uit luchtsluizen worden gedumpt, verdrinken in spabaden, geëlektrocuteerd worden, in een brandend vuur worden geduwd of doodvriezen in de gigantische diepvriezers.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password