ASUS Republic of Gamers kondigt de Zephyrus Duo 15 aan

ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag de unieke ROG Zephyrus Duo 15 aangekondigd. De laptop integreert twee beeldschermen in een stijlvolle, ultradunne vormfactor voor nieuwe dimensies van veelzijdigheid. Het 14.1 inch paneel in de ROG Zephyrus Duo 15 is het grootste tweede beeldscherm in een productie-gaminglaptop ooit.

Door de twee schermen van de Zephyrus Duo 15 kunnen gamers, creators en fanatieke gebruikers hun werk effectiever doen op een draagbare computer. Terwijl het AAS Plus-systeem de laptop omhoog brengt, komt het tweede scherm ook omhoog in een hoek van 13 graden voor optimaal kijkcomfort en touchscreen-gebruik. Ook de batterijduur is van hoge klasse: de ROG Zephyrus Duo 15 beschikt over een 90 Wh-accu om overal productief te blijven.

De ScreenPad Plus werkt ook als cruciaal onderdeel van het algehele koelingssysteem. Terwijl het tweede scherm omhoog komt, wordt er een grote ventilatieopening onthuld die de luchtdoorstroom verbeterd met 30% ten opzichte van vorige AAS-uitvoeringen. Door de verminderde behoefte aan warmteafvoer, kan het geluidsniveau onder 46 dB (A) in de turbomodus gehouden worden en onder 43 dB (A) in de prestatiemodus.

Voor het beeldscherm van de Zephyrus Duo 15 kunnen gebruikers kiezen tussen een snelle 300 Hz / 3 ms gamingpaneel of een hoge resolutie 4K UHD beeldscherm. ESS Sabre DAC voor hoge resolutie output voor audio.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password