Astroneer’s gratis “Awakening” Story Finale Update (PC, Consoles)

System Era Softworks, ontwikkelaars van Astroneer, de bekroonde space sandbox adventure game die onlangs meer dan 11 miljoen spelers heeft overschreden, heeft aangekondigd dat de gloednieuwe “Awakening” update gratis beschikbaar is op PC, Xbox, PlayStation en Nintendo Switch.

“Awakening” is het hoogtepunt van het verhalende initiatief van Astroneer. In deze verhaalrijke update krijgen spelers een dringende missie van een mysterieus nieuw personage die hen naar het hart van het Sylva-systeem zelf brengt.

De ondersteuning voor Astroneer gaat door! Terwijl de update van vandaag het verhaal tot nu toe afsluit, staat er momenteel nieuwe gameplay-gedreven content gepland voor release later dit jaar. Spelers die nog meer spannende verhalen willen beleven, geïnspireerd door het fantasierijke universum van de game, kunnen Astroneer pre-orderen: Countdown, een graphic novel van Titan Comics die in maart 2023 verschijnt.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password