ASTRO Gaming introduceert de COD: Black Ops Cold War A10 headset

ASTRO Gaming kondigt vandaag de beschikbaarheid van de ASTRO Gaming Call of Duty: Black Ops: Cold War A10 Headset aan in de Benelux. ASTRO Gaming is de officiële headset-licentiehouder van Call of Duty en werkt al lange tijd officieel samen met Call of Duty om gelicentieerde headsets en accessoires naar gamers over de hele wereld te brengen. De nieuwe ASTRO Gaming Call of Duty: Black Ops Cold War A10 Headset voegt zich bij de ASTRO A40 TR, Speakers-tags en A40 TR Mod Kits die al op de markt zijn.

“ASTRO is een belangrijke partner van Call of Duty esports zoals Call of Duty Champs en de Call of Duty League”, zegt Daniel Siegel, VP Licensing voor Activision. “We zijn verheugd om onze samenwerking met ASTRO voort te zetten als de officiële headset-licentiehouder van Call of Duty. Met deze nieuwste headset zullen onze fans absoluut de beste audio-ervaring krijgen tijdens het spelen van Call of Duty: Black Ops Cold War.”

“Door de jaren heen, hebben we met Activision en Call of Duty een aantal fantastische producten ontwikkeld”, zegt Aron Drayer, VP Marketing bij ASTRO Gaming. “De Call of Duty: Black Ops Cold War A10 special edition is een designgerichte headset die gamers zeker zal helpen hun prestaties en game-ervaring te verbeteren.”

De Call of Duty: Black Ops Cold War A10 Headset is ontworpen om audiokwaliteit, comfort en duurzaamheid te leveren tegen een betaalbare prijs die alle gebruikersverwachtingen zou overtreffen. Met kleuren en ontwerpelementen van de nieuwe Call of Duty: Black Ops Cold War-titel die morgen (13 november) verschijnt, biedt deze limited edition-headset alle functionaliteit van de standaard A10-headset, maar ook een verwijderbaar microfoon-popfilter en speciale in-game aangepast item gemaakt voor ASTRO-klanten.

Extra kenmerken van de ASTRO Gaming Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 Headset zijn onder meer:

  • ASTRO comfort en kwaliteit – Met flexibele, lichtgewicht materialen en stoffen oorkussens, samen met duurzame stalen hoofdbanden met een schadebestendige rubberen hoes en een afneembaar kabelsysteem, is de A10 ontworpen om zowel overwinning als nederlaag te weerstaan.
  • Speciale in-game items – Speciale in-game items zullen beschikbaar bij de lancering van de game Call of Duty®: Black Ops Cold War en zijn inbegrepen bij elke aankoop van de Call of Duty®: Black Ops Cold War A10 Headset.
  • ASTRO Audio V2 – Ontworpen om gedetailleerde, levensechte game-audio te produceren, biedt ASTRO Audio V2 een natuurlijk, vloeiend geluid via een uitgebreid frequentiebereik. Afgestemd op gaming om niet-vermoeiende hoge tonen, heldere middentonen en vervormingsvrije bassen te leveren.
  • Cross-platform compatibiliteit – De 3,5 mm-aansluiting op de A10-headset biedt universele console- en PC-compatibiliteit, evenals functionaliteit met elk mobiel apparaat dat een 3,5 mm audiopoort gebruikt.
  • Flip-to-Mute-microfoon – De uiterst nauwkeurige microfoon van de ASTRO A10 biedt Flip-to-Mute-functionaliteit, die de spraakuitvoer dempt en de microfoon handig opbergt wanneer deze niet wordt gebruikt.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password