ASTLIBRA Revision is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Whisper Games en KEIZO zijn vandaag erg blij en enthousiast om aan te kondigen dat hun geliefde 2D ARPG “ASTLIBRA Revision” nu eindelijk verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch via de Nintendo Eshop.

Nadat het spel eerder met veel bijval op Steam is uitgebracht, kunnen Switch-bezitters nu hun handen leggen op dit ware epos van een titel. De Japanse ontwikkelaar KEIZO heeft ASTLIBRA Revision in 15 jaar tijd ontwikkeld tot dit ongelofelijke spel – het is echt liefdewerk! Met prachtige handgetekende vijanden om mee te vechten, 60-90 uur speelplezier en honderden voorwerpen om je personage aan te passen!

Kruip in de huid van de held en zijn vogelvriendin Karon en doorkruis een wereld die even wreed als mooi is. Het verhaal is meeslepend en emotioneel en neemt spelers mee in een ware achtbaan van ontdekkingsreizen naar wat er met zijn jeugdvriend is gebeurd… en waarom.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password