Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir laat launchtrailer zien

Mindscape, Microïds en OSome Studio hebben vandaag met veel plezier de launchtrailer van Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir onthuld. De trailer geeft een voorproefje van wat de speler te wachten staat als ze met ieders favoriete Gallische duo een uniek avontuur aangaan met een zeer bijzondere menhir in de hoofdrol. De game ligt vanaf 21 november in de winkels en is beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac.

Speel solo of in co-op!
Voor het eerst is er een coöperatieve modus beschikbaar in de Asterix & Obelix XXL-saga! Hierdoor is het mogelijk om met familie of vrienden op hetzelfde scherm spelen. Asterix & Obelix moeten samenwerken om zich een weg door het spel te banen, maar gelukkig vullen de acties van de twee helden elkaar perfect aan. Elk van de twee personages heeft speciale vaardigheden. Door goed samen te werken weten ze als geen ander hoe je een Romeins kamp aan moet vallen en hordes Romeinen door de lucht kan laten vliegen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password