Assassin’s Creed Valhalla nu verkrijgbaar

Assassin’s Creed Valhalla, de nieuwste game uit de bekroonde Assassin’s Creed-serie, is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Tevens is de game verkrijgbaar voor PlayStation 5 vanaf de lancering van deze console op 19 november. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.
In Assassin’s Creed Valhalla, ontwikkeld door Ubisoft Montreal, leiden spelers Eivors clan van Noormannen, nadat zij verdreven zijn uit Noorwegen door eindeloze oorlogen en afnemende grondstoffen in de negende eeuw na Christus, over de ijzige Noordzee naar het rijke, maar gebroken Engeland. Spelers beleven de meedogenloze vechtstijl van Vikingkrijgers met een vernieuwd vechtsysteem dat spelers de mogelijkheid biedt om in beide handen een ander wapen te hanteren. Tevens introduceert de game tal van nieuwe features, waaronder raids, het uitbouwen van een nederzetting en toegang tot tal van uitrustingsmogelijkheden om haar, tatoeages en meer aan te passen. Politieke allianties, strijdbeslissingen en dialoogkeuzes beïnvloeden de wereld van Assassin’s Creed Valhalla, waardoor spelers beslissingen moeten afwegen om hun thuis en de toekomst van hun clan te beschermen.

Met de Season Pass duiken spelers dieper in het verhaal van Eivor, met twee grote verhalende uitbreidingen en een exclusieve missie. De Season Pass is los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Gold, Ultimate en Collector’s Editions van Assassin’s Creed Valhalla. De Season Pass geeft spelers toegang tot de volgende content:

  • The Legend of Beowulf quest: Een exclusieve missie waarin spelers de gruwelijke waarheid achter de legende van Beowulf ontdekken. Deze missie is direct vanaf de lancering van Assassin’s Creed Valhalla speelbaar.
  • Uitbreiding 1 – Wrath of the Druids (voorjaar 2021): In dit avontuur reizen spelers af naar Ierland waar zij de geheimen achter een eeuwenoude cult van druïdes ontrafelen. Omgeven door Gaelische mythen en folklore, moeten spelers zich een weg zien te vechten door het Ierse landschap om macht te verzamelen onder de Gaelische koningen.
  • Uitbreiding 2 – The Siege of Paris (zomer 2021): Tijdens dit avontuur krijgen spelers de kans om de meest ambitieuze Vikingstrijd ooit te herleven: de aanval op Parijs. Infiltreer de stad, neem de Seine over, ontdek vijandige geheimen en vorm strategische verbonden om de toekomst van Eivors clan veilig te stellen.

Daarnaast krijgen alle spelers toegang tot enorm veel gratis seizoensgebonden content. Ieder seizoen duurt drie maanden en brengt nieuwe content met zich mee, gericht op gameplay- en wereldontwikkeling voor alle spelers. Het eerste seizoen lanceert in december 2020 en introduceert de volgende content:

  • Toevoegingen aan de nederzetting, waaronder een nieuw gebied en een traditioneel Yule festival.
  • River Raids, een nieuwe gamemodus die spelers een nieuwe uitdagende manier van raiden biedt.
  • Introductie van rangen voor de Jomsviking, de speciale Viking-luitenants die vrienden en andere spelers uit de community rekruteren. Hoe hoger de rang van een Jomsviking, hoe meer zilver spelers verdienen wanneer deze gerekruteerd wordt door iemand anders.
  • Daarnaast bevat elk seizoen nieuwe skills, vaardigheden, wapens en uitrusting, evenals nieuwe cosmetische items voor Eivors nederzetting, schip, paard en raaf.

Assassin’s Creed Valhalla ondersteunt volledige cross-platform-progressie voor alle platformen en diensten met Ubisoft Connect. Naast nieuwe, spannende, tijdelijke community-uitdagingen, brengt de dienst een cross-game loyaliteitssysteem met zich mee, waarmee spelers een ongelimiteerd aantal Units verdienen om te besteden aan unieke beloningen, zoals wapens, outfits en meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password