Assassin’s Creed Valhalla bestverkopende Assassin’s Creed

Assassin’s Creed Valhalla, een van de best beoordeelde videogames van dit seizoen*, is de bestverkopende Assassin’s Creed-videogame ooit na de eerste week. Daarnaast is Assassin’s Creed Valhalla de bestverkopende pc-game van Ubisoft ooit, met recordverkopen op de Ubisoft Store. Dit succes volgt na de lovende kritieken van experts en spelers, immense kijkcijfers en interactie op Twitch en YouTube, en de jarenlange inspanning van het ontwikkelteam achter Assassin’s Creed Valhalla om te laten zien wat de next-gen consoles in huis hebben.

“We zijn zeer blij met de enthousiaste ontvangst van spelers en willen alle fans bedanken voor hun ongelooflijke steun. Het afmaken van deze game in een wereldwijde pandemie was een ongekende prestatie van onze teams en het is fantastisch om te zien dat spelers zo van de game genieten”, aldus Julien Laferrière, producer van Assassin’s Creed Valhalla. “De lancering is slechts het begin en we hebben grootse contentplannen voor Assassin’s Creed Valhalla, zodat spelers hun epische Vikingsaga nog lange tijd kunnen doorzetten.”

Spelers hebben in de releaseweek van Assassin’s Creed Valhalla niet stilgezeten. Samen hebben ze meer dan 4 miljoen kilometer afgelegd, hebben ze hun nederzettingen uitgebreid met meer dan 55 miljoen gebouwen en hebben ze meer dan 3,5 miljoen dobbelpotjes Orlog en meer dan 1,8 miljoen drankspelletjes gewonnen.

In Assassin’s Creed Valhalla, ontwikkeld door Ubisoft Montreal**, leiden spelers Eivors clan van Noormannen, nadat zij verdreven zijn uit Noorwegen door eindeloze oorlogen en afnemende grondstoffen in de negende eeuw na Christus, over de ijzige Noordzee naar het rijke, maar gebroken Engeland. Spelers beleven de meedogenloze vechtstijl van Vikingkrijgers met een vernieuwd vechtsysteem dat spelers de mogelijkheid biedt om in beide handen een ander wapen te hanteren. Tevens introduceert de game tal van nieuwe features, waaronder raids, het uitbouwen van een nederzetting en toegang tot tal van uitrustingsmogelijkheden om haar, tatoeages en meer aan te passen. Politieke allianties, strijdbeslissingen en dialoogkeuzes beïnvloeden de wereld van Assassin’s Creed Valhalla, waardoor spelers beslissingen moeten afwegen om hun thuis en de toekomst van hun clan te beschermen.

Assassin’s Creed Valhalla is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password