Assassin’s Creed The Rebel Collection nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Assassin’s Creed The Rebel Collection is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. De collectie bevat Assassin’s Creed IV: Black Flag, inclusief alle singleplayer DLC, Assassin’s Creed Rogue en exclusieve content voor de echte Assassin’s Creed-fans. Schakel tussen de meest gevreesde piraat van de Caraïben en de ultieme Assassin-jager en (her)ontdek deze twee titels uit de Assassin’s Creed-franchise nu overal en altijd op Nintendo Switch.

Beide games zijn volledig aangepast en afgestemd op de kwaliteiten en mogelijkheden van de Nintendo Switch, zoals de handheldmodus, HD Rumble en de touchscreeninterface, inclusief geoptimaliseerde HUD en Motion Control Aiming.

Assassin’s Creed The Rebel Collection bevat:

  • Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ontdek de Gouden Eeuw van de piraterij, waarin piraten enkel gebonden waren aan de vlag van hun eigen wetteloze republiek. Ontmoet Edward Kenway, de meest gevreesde piraat van de Caraïben, nu verwikkeld in de eeuwenoude strijd tussen de Templars en de Assassins. Verken een ontelbare hoeveelheid eilanden op zoek naar verborgen schatten en ontwricht de corruptie, hebzucht en wreedheid. Ook komen spelers legendes als kapitein Zwartbaard en de Vliegende Hollander tegen, met alle gevolgen van dien.
  • Alle singleplayer DLC van Assassin’s Creed IV: Black Flag. Speel als Aveline in een bekrompen tijdperk vol bandieten en zelfontdekking, waarin niemand volledig te vertrouwen is. Desondanks is Aveline vastbesloten om de slaven te bevrijden. Speel daarnaast tevens als voormalige slaaf Adéwalé in Freedom Cry en ontdek zijn ontwikkeling van onderdrukte gevangene tot succesvolle Assassin aan de zijde van Edward Kenway.
  • Assassin’s Creed Rogue. Ontmoet Shay Patrick Cormac, een man verscheurd door de chaos van twee oorlogen, op zijn reis door Amerika en de ijskoude wateren van de Atlantische Oceaan. Zie hoe hij langzaam afzakt naar de duisternis en hiermee de toekomst voor de Amerikaanse kolonies voor altijd verandert. Hij ontwikkelt zich van een trouw lid binnen de Broederschap van de Assassins tot de top Assassin-jager van de Tempeliers.
  • Exclusieve content. Voor de echte Assassin’s Creed-fans bevat Assassin’s Creed The Rebel Collection tevens de eerste 55 pagina’s uit de roman Assassin’s Creed IV Black Flag: Blackbeard: The Lost Journal, de manga Assassin’s Creed Awakening Volume I & II, tien outfits van de hoofdpersonen uit vorige Assassin’s Creed-games en een exclusieve outfit die vrij te spelen is via de Ubisoft Club.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password