Assassin’s Creed: The Ezio Collection onthuld

Ubisoft heeft de  Assassin’s Creed The Ezio Collection aangekondigd voor Playstation 4 en Xbox One. Fans en nieuwe spelers kunnen de avonturen van de legandarische Assassin Ezio opnieuw beleven wanneer de populairste delen van de serie op de huidige generatie consoles verschijnen.
Assassin’s Creed The Ezio Collection bevat de veelgeprezen singleplayer campagnes en singleplayer uitbreidingen van Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations met verbeterde graphics en in 1080p voor PlayStation 4 en Xbox One. Het epische driedelige verhaal van wraak, intriges en romantiek van Assassin’s Creed The Ezio Collection is deze feestdagen beschikbaar. Zo kunnen fans de Renaissance en de spannende verhalen van Ezio herbeleven in Florence, Venice, Rome, en Constantinopel, en kunnen nieuwkomers de wereld van de Assassins en Templars voor de eerste keer instappen.

Als aanvulling op de singleplayercontent bevat Assassin’s Creed The Ezio Collection ook de complete korte films Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers. Deze korte films werpen een duidelijkere blik op de achtergrond van de beruchte en gevaarlijke Ezio Auditore da Firenze, van begin tot eind.

Daarnaast kondigt Ubisoft de Assassin’s Creed The Ezio Collection Collector’s Case aan. Exclusief voor Uplay Shop brengt de Collector’s Case souvenirs uit de grafkelder van de Auditore familie terug. Samen met de game ontdekken spelers een set van exclusieve lithografieën, de officiële soundtrack van de game met een selectie van 40 nummers en een exclusieve Black Edition buste van Ezio Auditore.

Assassin’s Creed The Ezio Collection verschijnt op 17 november voor PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password