Assassin’s Creed Rebellion nu gratis beschikbaar voor Android en iOS – Trailer

Assassin’s Creed Rebellion, een nieuwe free-to-play strategy RPG voor mobiele platformen, is nu gratis beschikbaar voor iOS- (iPhone en iPad) en Android-apparaten via respectievelijk de App Store en Google Play.

Assassin’s Creed Rebellion, ontwikkeld door Behaviour Interactive in samenwerking met Ubisoft Montreal, is een gloednieuwe Assassin’s Creed-ervaring die spelers al hun favoriete Assassins in één game voorschotelt. De game speelt zich af in Spanje, ten tijde van de Inquisitie, en geeft spelers de kans hun eigen fort te onderhouden en hun eigen broederschap op te bouwen door tot wel 40 bekende Assassins te rekruteren en te trainen. Spelers nemen het op tegen de Templars en gaan op verscheidene missies met een zelf samengesteld team van drie Assassins uit hun broederschap. Ondertussen spelen ze nieuwe skills vrij en upgraden spelers hun Assassins. Door de verschillende speelstijlen is het mogelijk om missies op meerdere manieren te spelen. Spelers sluipen door een level of gaan juist direct de strijd aan met de Templars om Spanje voor eens en altijd van dit kwaad te bevrijden.

Assassin’s Creed Rebellion brengt voor het eerst in de Assassin’s Creed-serie een groot aantal legendarische personages samen, waaronder Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli. Ook zijn er meer dan 20 nieuwe personages vrij te spelen, die speciaal voor de game zijn ontwikkeld. Spelers ontdekken verschillende settings uit de serie tijdens tijdelijke events, waaronder het oude Griekenland uit Assassin’s Creed Odyssey. Ook bevat de game optimalisaties voor iPad Pro met onder andere hogere resolutie textures en betere 3D-model rendering.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password