Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Judgment of Atlantis nu beschikbaar

Judgment of Atlantis, de derde en laatste episode van The Fate of Atlantis, de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Judgment of Atlantis sluit de episodische post-launch verhaallijn af die van start ging met Legacy of the First Blade en is het laatste grote episodische verhaal dat naar Assassin’s Creed Odyssey komt.

Judgment of Atlantis brengt spelers naar de legendarische wereld van Atlantis, een prachtig landschap bestaande uit de meest vooruitstrevende architectuur, helder water en een speeltuin voor Isu-kennis en -macht. Als laatste proef om deStaff of Hermes te beheersen, moeten spelers de moeilijkste beslissingen tot nu toe nemen in een wereld waarin mensen en Isu elkaar omarmen. In deze vaak instabiele wereld probeert Poseidon het evenwicht te bewaren en vertrouwt hij daarbij op onze held, die in Atlantis wordt omgedoopt tot Dikastes, rechter van Atlantis.

Iedere episode van The Fate of Atlantis gaat gepaard met nieuwe skill-mogelijkheden. Judgment of Atlantis brengt de volgende skill-mogelijkheden naar Assassin’s Creed Odyssey:

  • Ares Wrath (Warrior)
  • Blessing of Kronos (Assassin)
  • Kronos’ Punishment (Assassin)

Spelers krijgen toegang tot Judgment of Atlantis door de verhaallijnen Between Two Worlds en Heir of Memories af te ronden en moeten daarnaast een personage van level 28 of hoger hebben. Voor spelers die niet voldoen aan deze eisen, biedt Judgment of Atlantis een alternatief. Spelers krijgen de mogelijkheid om met een personage van level 52 aan de slag te gaan met vooraf ingestelde vaardigheden en items. Progressie gaat met dit alternatief echter niet over naar de normale game en achievements/trophies kunnen niet worden ontgrendeld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password