Assassin’s Creed Odyssey – Choose Life – Live-Action Trailer

Ontdek de nieuwe Assassin’s Creed Odyssey live-action trailer “Choose Life”. Het nieuwste deel van de franchise neemt spelers mee op een episch avontuur naar het Oude Griekenland.

Assassin’s Creed Odyssey laat spelers cruciale keuzes maken die impact hebben op het verhaal, door ze te laten kiezen wat ze zeggen, wie ze vertrouwen en wat ze doen in een grote open wereld die constant evolueert. Elke keuze die ze maken heeft gevolgen. In deze nieuwe live-action trailer moet Alexios, nakomeling van de legendarische Spartaanse generaal Leonidas, keuzes maken om het geweld, de samenzweringen en de machtsstrijd te overleven.

Deze trailer van Assassin’s Creed Odyssey is een eerbetoon aan Trainspotting en zijn befaamde openingsscène, die de consumptiemaatschappij en de druk die het maken van individuele keuzes met zich meebrengt ontleedt. De woorden van Irvine Welsh en het iconische nummer “Lust for Life” van Iggy Pop verliezen hun kracht niet als ze worden losgelaten op het Oude Griekenland. Integendeel, ze creëren een spectaculair, explosief contrast en blijven immer relevant.

Assassin’s Creed Odyssey is verkrijgbaar vanaf 5 oktober 2018.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password