Aspyr onthult “Heads Up! Phones Down Edition”, nu uit op PC & Consoles

Aspyr en Ellen Digital Ventures zijn verheugd Heads Up! Phones Down Edition, een nieuwe draai aan de bekroonde en hilarische mobiele game Heads Up!, opnieuw ontworpen voor pc en consoles. Heads Up! Phones Down Edition is vandaag verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.
Heads Up! Phones Down Edition is de nieuwste versie van woordraadspel, gemaakt door Ellen Digital Ventures en te zien in The Ellen Degeneres Show. Het originele spel, dat tot nu toe door meer dan tien miljoen spelers is gedownload op mobiele apparaten, is herbouwd voor het grote scherm in een pakket dat meer dan 90 fan-favoriete spellen bevat.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password