Ash of Gods: Redemption verschijnt op 31 januari

Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen aan dat de turn-based RPG Ash of Gods: Redemption op 31 januari 2020 verschijnt voor PlayStation 4, Microsoft Xbox, Nintendo Switch en pc, zowel fysiek als digitaal.

 

Ash of Gods is een turn-based RPG met een constant evoluerende verhaallijn en risico’s die werkelijk de gameplay beïnvloeden, samen met een uitgebreide online PVP-mode. Het verhaal van de game is gebaseerd op de complexiteit en dubbelzinnigheid van morele keuzes, waarbij elk van de personages in de game kan overlijden. Tijdelijke voordelen kunnen een personage het leven kosten, terwijl opofferingen het doorlopen van een volgende episode makkelijker kunnen maken. Ash of Gods biedt een mix van prachtige art, meeslepende muziek, tactische gevechten en een aangrijpend verhaal dat zich grotendeels via interactieve dialogen ontvouwt. Afhankelijk van de keuzes die spelers maken, zijn geen twee playthroughs hetzelfde.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password