Ash of Gods: Redemption nu verkrijgbaar op consoles en pc

Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen met trots aan dat de veelgeprezen turn-based RPG Ash of Gods: Redemption nu beschikbaar is voor PlayStation 4, Microsoft Xbox, Nintendo Switch en PC.

Ash of Gods is een turn-based RPG met een constant evoluerende verhaallijn en risico’s die werkelijk de gameplay beïnvloeden, samen met een uitgebreide online PVP-mode. De game komt beschikbaar voor  PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Het verhaal van de game is gebaseerd op de complexiteit en dubbelzinnigheid van morele keuzes, waarbij elk van de personages in de game kan overlijden. Tijdelijke voordelen kunnen een personage het leven kosten, terwijl opofferingen het doorlopen van een volgende episode makkelijker kunnen maken. Ash of Gods biedt een mix van prachtige art, meeslepende muziek, tactische gevechten en een aangrijpend verhaal dat zich grotendeels via interactieve dialogen ontvouwt. Afhankelijk van de keuzes die spelers maken, zijn geen twee playthroughs hetzelfde.

Kenmerken:

Roguelike-Storytelling: Een rijk en onvoorspelbaar verhaal met drie hoofdpersonages, elk met een andere rol, moraal en plicht. Geniet van werkelijk non-lineaire storytelling met zeven compleet verschillende eindes en zonder “Game Over”-scherm – alle personages van de speler en ook de meeste andere personages zijn sterfelijk, waarna het verhaal gewoon zonder hen verdergaat.

Diepgaand turn-based vechtsysteem: Terwijl Ash of Gods qua vormgeving trouw blijft aan de tradities van het genre, is het vechtsysteem ontworpen om de spelerervaring te verrijken, waarbij spelers niet zelden levens van teamgenoten op het spel moeten zetten om de overwinning te claimen.

Verbluffende art-stijl: De dark fantasy-wereld van Ash of Gods is een werkelijk geweldige plaats met prachtige personages, zowel qua vormgeving als qua verhaal. De gevechtsanimaties zijn gemaakt met behulp van de rotoscopie-techologie waarbij live-acteurs worden gefilmd en overgetrokken voor levensechte 2D-animaties.

Soundtrack van Adam Scorupa: Alle tracks zijn geschreven door de beroemde componisten Adam Scorupa en Krzysztof Wierzynkiewicz, bekend van hun werk voor The Witcher, Painkiller, Call of Juarez, Eve Online en Iron Harvest. Elke track is live ingespeeld door professionele muzikanten, vaak met gebruik van traditionele instrumenten die je zelden hoort in moderne opnames. Alle songs komen beschikbaar met covers, credits en full meta tags.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password