Ash Ketchum wordt wereldkampioen

The Pokémon Company Group heeft bekendgemaakt dat Ash Ketchum, de hoofdpersoon uit de Pokémon-animatieserie, na het winnen van het Masters Eight Tournament van de Pokémon World Coronation Series de beste Trainer in de Pokémon-wereld is. Ash behaalt zijn overwinning in de laatste aflevering van ‘Pokémon Ultieme Reizen: De serie’, die vandaag in Japan in première is gegaan en later wereldwijd uitgezonden zal worden.

In het laatste seizoen van de Pokémon-animatieserie stellen Ash en zijn Pikachu al hun trainingsarbeid op de proef. En met resultaat, want Ash heeft officieel zijn doel bereikt om de nieuwe koning van de Pokémon World Coronation Series te worden. Deze historische overwinning vormt het hoogtepunt van de avonturen van Ash in de Pokémon-wereld in de afgelopen 25 jaar: van de talloze gevechten tot de uitdagende missies.

Sinds de start van hun reis in de regio Kanto hebben Ash en zijn Pikachu het tegen talrijke rivalen opgenomen, waarbij ze vaak een toernooi-overwinning net misliepen. Het duo bleef echter gestaag progressie boeken, wat ertoe leidde dat Ash zich uiteindelijk kroonde tot allereerste kampioen van de Pokémon League tijdens de Manalo Conference in de regio Alola. Dit gaf maar aan hoe sterk hij als Pokémon Trainer gegroeid was.

Zijn titel van wereldkampioen is tevens een belangrijke mijlpaal in de popcultuur en een overwinning voor Pokémon-fans over de gehele wereld die de reis van Ash in de afgelopen 25 jaar trouw hebben gevolgd.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password