Artiesten Bizzey en Bokoesam delen harde punchlines uit in een speciale roast battle voor de launch van de videogame Mortal Kombat 1

Speciaal voor de launch van Mortal Kombat 1, het nieuwste deel van de geprezen videogamefranchise van het bekroonde NetherRealm Studios, heeft Warner Bros. Games in samenwerking met Parra de unieke Mortal Kombat 1 Roast georganiseerd. Twee teams onder leiding van teamleiders Bizzey en Bokoesam gaan geheel in het teken van Mortal Kombat 1 een intense strijd aan in de ring. Dit is de enige battle waarin stoten onder de gordel wel zijn toegestaan.
De roast battle
De Mortal Kombat 1 Roast is een battle, waarin team Earthrealm en team Outworld in drie rondes elkaar met woorden te lijf gaan en de ultieme verbale fatality proberen te geven. In de PUNCHline ronde raken de individuele teamleden elkaar met de beste punchlines. In de tweede ronde, de Kameo ronde, staat samenwerking centraal: wie is het beste team? De roast wordt afgesloten met de Fatality ronde, voor elk team de laatste kans om de “victory” binnen te halen.

In het universum van Mortal Kombat is Earthrealm veelvuldig het doelwit geweest van vijandelijke aanvallen en wordt het verdedigd door zijn krijgers. Outworld is een van de binnenvallende rijken die proberen Earthrealm met geweld in te nemen. De Mortal Kombat 1 Roast is een ware showcase van deze ultieme strijd tussen de twee rijken en hun krijgers.

Team Earthrealm vs Team Outworld
Team Earthrealm bestaat uit Bizzey en bevriende producer Barttelini. Bizzey is een invloedrijke Nederlandse artiest/producer en pionier in de muziekindustrie die meerdere hits op zijn naam heeft, zoals “Traag” en de recente hit “Zin in de zomer”. Barttelini is een van de meest veelbelovende producers van Nederland en heeft verschillende hits voor onder andere Bizzey, Bokoesam en Jonna Fraser gemaakt. Team Outworld wordt geleid door de populaire artiest Bokoesam, die al jaren een gevestigde naam is in de Nederlandse hiphopscene. Hij wordt bijgestaan door rapper/producer/persoonlijkheid Architrackz, die vooral opvalt door zijn komische content op social media.

Deze teams worden deskundig gejureerd door twee andere power houses uit de Nederlandse hiphop: Kingsize en Jordymone9. Beide artiesten staan bekend om hun spraakmakende en harde raps en hebben populaire 101Barz sessies geleverd.

Mortal Kombat 1 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Mortal Kombat-videogamefranchise. De videogame is ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een herboren Mortal Kombat-universum. De game speelt zich af in een nieuw verhaal met iconische helden en schurken die opnieuw zijn bedacht, zoals ze nog nooit eerder zijn gezien. De brede cast van legendarische vechters met geheel nieuwe achtergrondverhalen bestaat uit onder andere Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, Kenshi, Smoke, Rain en vele anderen, samen met een aparte selectie van Kameo Fighters die tijdens gevechten kunnen assisteren.

Mortal Kombat 1 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X l S, Nintendo Switch en pc (Steam en Epic Games Store).

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password