ARPG Undungeon komt binnenkort naar Nintendo en PlayStation

Undungeon, een interdimensionale tijd-hoppende actie-RPG van ontwikkelaar Laughing Machines en uitgever tinyBuild, redt vandaag het universum op Nintendo Switch en PlayStation 4.

Tijd en ruimte zijn gebroken, wat leidt tot The Shift – een verstrengeling van dimensies en het directe resultaat van zeven versies van de aarde die op elkaar botsen. Als het bestaan langzaam begint te vervagen, creëert de God van de Leegte de Herald, een boodschapper-strijder om de wil van de god in de sterfelijke wereld af te dwingen, The Shift te stoppen en het universum zijn juiste vorm terug te geven.

Reis door de versmolten landen terwijl ze vergaan en praat met de verschillende overgebleven levensvormen om te ontdekken wat de tragische gebeurtenis heeft veroorzaakt. Vecht tegen vijanden uit verschillende universums met unieke wapens, voorwerpen en vaardigheden op zoek naar antwoorden. Verwissel je uitrusting voor verschillende manieren om de strijd aan te gaan en gebruik onderweg verschillende verbruiksgoederen om je uithoudingsvermogen en gezondheid op te laden of voor een broodnodige buff tijdens het gevecht.

Pas het lichaam van de Herald van binnenuit aan en verbeter organen zoals huid, lever, milt en ogen voor krachtige statussen. Verzamel kostbare grondstoffen om vaardigheden te verbeteren en een almachtig pantser te maken. Combineer organen, uitrusting en de kern van de Herald om verontrustende bedreigingen een stap voor te blijven en gebruik mêlee- en afstandsaanvallen in intense real-time gevechten.

Stap in de verbluffende pixel-art wereld van Undungeon, gevuld met schilderachtige landschappen en heldere, levendige astrale projecties. Struin terreinen af om alle details en contrasterende kleuren van de tientallen verschillende levensvormen op de zeven aarden te ervaren.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password