Arknights: Endfield Talos-II: Awakening Trailer biedt een betere kijk

Welkom, Endministrator. Spelontwikkelaar HYPERGRYPH kondigde vandaag de lancering aan van de technische test in China op pc voor Arknights: Endfield, een 3D RPG met strategische elementen in ontwikkeling voor pc en mobiel. Om de eerste lancering van de technische test te vieren, deelt HYPERGRYPH met trots een speciale en gloednieuwe trailer op YouTube, getiteld “Talos-II: Awakening”.

Deze Talos-11: Awakening-trailer is speciaal gemaakt om wereldwijde fans de kans te geven meer te weten te komen over de setting van Arknights: Endfield en meer te weten te komen over de geschiedenis van Talos-II, een harde buitenaardse wereld die wordt geteisterd door verschillende bedreigingen en rampen, waaronder de bovennatuurlijke catastrofe die bekend staat als de Blight. Kijkers komen ook meer te weten over de mysterieuze hoofdpersoon van de game, The Endministrator, die samen met Operator Perlica en Endfield Industries de strijd aangaat met nieuwe bedreigingen en rampen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password