Arizona Sunshine 2 verschijnt later dit jaar voor PS VR2 en PC VR

ertigo Games kondigt vandaag Arizona Sunshine 2 aan. Dit vervolg op de populaire VR zombie-shooter Arizona Sunshine werd onthuld tijdens de PlayStation Showcase 2023 van Sony Interactive Entertainment. Arizona Sunshine 2 is het next-gen vervolg op het geliefde VR-apocalyps-schietspel en levert zelfs nog meer zompige zombie-actie!
Welkom terug in het zonnige, door zombies overspoelde Arizona, waar je wederom in de schoenen van onze even grimmige als grappige held kunt stappen het nieuwe hoofdstuk van dit VR-spektakel te beleven. In een post-apocalyptische wereld waarin elke kogel telt, kun je levensecht gevechten leveren met zowel nieuwe wapens als terugkerende favorieten – van shotguns tot machetes en vlammenwerpers. Het gloednieuwe melee-vechtsysteem laat je als nooit eerder losgaan op Freds (voor alle duidelijkheid: de zombies) om ze op bloederige next-gen manieren te verminken. Bekijk de trailer voor een eerste indruk:

De actie in Arizona Sunshine 2 wordt door de held weer voorzien van zijn kenmerkende, zwartgallige commentaar, in dit directe vervolg op het origineel, dat je op een heel nieuw, bloederig avontuur stuurt om antwoorden te vinden. En waar vind je die anders dan op het smerigste plekje op aarde? Overleef het einde van de wereld met je beste vriend, genaamd Buddy. Deze trouwe viervoeter zal je niet alleen door dik en dun volgen, het brave beest zal je ook helpen die vervelende Freds uit te schakelen. In dit (verrassend luchtige) verhaal over een diep eenzame man die wanhopig op zoek is naar een ander levend mens in post-apocalyptisch Arizona, proberen onze held en Buddy samen een nieuw doel te vinden en gaan ze op zoek naar het geluk die de woestenij rondom hen ze niet kan bieden.

Arizona Sunshine 2 maakt volop gebruik van de nieuwste VR-technologie, waarmee nieuwe grenzen worden verkend in bloederige, zombie-knallende actie:

  • Sluit een onverwachte vriendschap tijdens je filmachtige VR-reis om te overleven
  • Beleef de sensatie van de gevechten door fysiek met diverse wapens te zwaaien, van shotguns tot machetes – en zelfs vlammenwerpers
  • Verken spectaculaire next-gen VR-omgevingen, helemaal tot het smerige einde van de wereld
  • Ontdek creatieve manieren om een Fred te verslaan door een gloednieuw, next-gen systeem voor verminkingen en gore

Arizona Sunshine 2 komt in 2023 naar VR-platformen en kun je nu toevoegen aan je verlanglijsten op Steam en PS VR2.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com