Arizona Sunshine 2 nieuwe Cross-platform coöp-modi aangekondigd in gameplayshowcase

Tijdens de Arizona Sunshine 2 Gameplay Showcase van vandaag onthulde Vertigo Games spannende updates en nieuwe beelden voor het langverwachte next-gen vervolg op hun VR action FPS. In de aanloop naar de lancering van de game op 7 december voor PS VR2, Meta Quest en PC VR, kregen fans een diepgaande blik op de nieuwe gameplay van de campagne, inclusief nieuwe details over de cross-platform coöp-modi van de game, plannen voor na de lancering en nog veel meer.

Coöp-aankondigingen:

Arizona Sunshine 2 bevat volledige cross-platform multiplayer-functionaliteit, een coöp-campagnemodus voor twee spelers, een eindeloze Horde-modus voor maximaal vier spelers en nog veel meer. Het coöpspel in Arizona Sunshine 2 is gebouwd op de fundamenten van het originele spel, maar voegt een overvloed aan VR-interacties en -mechanieken toe waarmee Arizona Sunshine 2 het freestyle coöpspel meer dan ooit omarmt.

Plannen voor na de lancering

Vandaag werden ook plannen aangekondigd voor ondersteuning na de lancering, waaronder 3 extra maps voor de Horde-modus die in Year One worden uitgebracht. Meer details worden later bekendgemaakt.

Daarnaast is er een Quest 3 Upgrade aangekondigd voor Arizona Sunshine 2 op Meta Quest. Vanaf dag 1 kunnen Quest 3-spelers genieten van een verbeterde resolutie, terwijl de Quest 3 Upgrade die later in december wordt uitgebracht realtime schaduwen op dynamische objecten introduceert.

Campagne voor singleplayer:

Tijdens de showcase presenteerde Arizona Sunshine 2 Game Director Peter Deurloo een volledig nieuwe singleplayer campaign playthrough, met nooit eerder vertoonde beelden en nieuwe gameplaydetails. Deze omvatten enkele nieuwe hints over het gloednieuwe, op zichzelf staande verhaal van Rob Yescombe (The Invisible Hours, Farpoint); Buddy, je nieuwe hondenvriend; en next-gen vechtmechanieken, zoals handmatig herladen, melee gevechten en crafting.

Co-op avonturen uit de eerste hand van makers:

Als volgende onderdeel van de Gameplay Showcase gaan een aantal VR-makers in duo’s aan de slag om de coöp-campagne van Arizona Sunshine 2 te verkennen. Lees meer over hun ervaringen met de coöp-campagne in de game – samen met hun nieuwe vriend Buddy. Verschillende makers hebben hun laatste indrukken van de coöp-campagne met 2 spelers gedeeld in lange video’s op hun kanalen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password