Arcade Paradise VR onthult Mixed Reality in een retro-avontuur

Uitgever Wired Productions en de bekroonde onafhankelijke ontwikkelaar Nosebleed Interactive onthullen met trots de exclusieve VR Mixed Reality-kast “Future Home: Enter Reality” waarmee je je arcadehal overal ter wereld kunt plaatsen en spelen! Bovendien zijn de voorbestellingen voor Arcade Paradise VR NU live, met een 10% pre-order bonus in aanloop naar de release in de lente van 2024.

Breng de ultieme arcadehal naar je woonkamer met de Mixed Reality-modus, die wordt onthuld in een gloednieuwe trailer. Zet je in-game headset op met de “Future Home: Enter Reality” kast om de ‘echte wereld’ te betreden – maar deze keer met de unieke mogelijkheid om arcadekasten te plaatsen waar je maar wilt!

Arcade Paradise VR neemt je mee terug naar 1993 voor een geheel nieuwe meeslepende ervaring vol nostalgie. In het vervallen stadje Grindstone speel je als Ashley, een rebelse tiener die tegen de wensen van je vader ingaat om het familiebedrijf voort te zetten. Hoewel elk karweitje in de wasserette volledig is gegamificeerd, van het handmatig oprapen van kauwgom, het doen van de was en het perfect schoon schrobben van een toilet tot het buitengooien van afval in een basketbalachtige minigame, kun je met het zuurverdiende geld dat je met deze taken verdient je echte doel ontgrendelen… het kopen van meer arcade-eenheden!

De beloning is de moeite waard met 39 volledig speelbare kasten die elk hun eigen gameplay, missies en highscores hebben. Geïnspireerd door 3 decennia gaming en meer dan 30 uur speelplezier, is het tijd om je nieuwste virtual reality-technologie aan te trekken – want de toekomst is NU!

Arcade Paradise VR komt in de lente van 2024 uit voor Meta Quest. Reserveer nu voor een korting van 10% voor de lancering.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password