Arachnid Annihilator Kill It With Fire VR kruipt vandaag naar PSVR 2

Kill It With Fire VR, de first-person spinnenjager van ontwikkelaar Casey Donnellan Games en uitgever tinyBuild, begint vandaag met het verpletteren van ongedierte op Sony’s PSVR 2.
Trek het verdelgerpak aan en schakel de invasieve spinnen uit die de buurt hebben overgenomen. Ga op jacht naar acht verschillende soorten chaotische kruipertjes met maar één doel voor ogen: totale vernietiging.

PSVR 2 introduceert de nieuwe eyetracking-functie om voorwerpen eenvoudig op te pakken door er simpelweg naar te kijken en de grijpknop ingedrukt te houden – je hoeft niet meer naar voorwerpen te wijzen!

Rust het wapen uit dat op dat moment het meest geschikt lijkt – fotolijstjes, ninjasterren, dynamiet – en kijk uit naar belangrijke upgrades. Een koekenpan of vlammenwerper is misschien beter dan insectenspray om ervoor te zorgen dat deze kleine beesten nooit meer terugkomen.

Kill It With Fire VR is nu verkrijgbaar op Sony’s PSVR 2 voor € 14,99 met ondersteuning voor Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Spanje), Nederlands, Russisch, Braziliaans Portugees, Japans, Koreaans en Vereenvoudigd Chinees.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password