April 2016 in beeld

 
De afgelopen maand heb ik weer mijn tanden gezet in enkele games. In april heb ik wel iets minder veel games gespeeld, want we waren natuurlijk bezig met de vernieuwde website van Gamebrain in orde te maken. Toch ben ik aan enkele games begonnen. Zo ben ik in april begonnen aan Dying Light, want er gaat tenslotte toch niets boven zombies neer knuppelen toch? Ook online zijn we bezig geweest, daar hebben we ons vooral beziggehouden met The Crew. Hoewel mijn voorkeur nog steeds gaat naar Forza Horizon 2 voor online racing, is het best leuk om eens een andere race game te spelen online. Daarnaast ben ik ook in een retro mood geraakt. Ik heb namelijk nog eens enkele van mijn favoriete nes klassiekers zoals Pax-Man, Dig Dug, Ms. Pac-Man en Galaga gespeeld. Om af te sluiten ben ik tenslotte nog aan een retro-style turn-based rpg begonnen, namelijk Pier Solar and the Great Architects. Hoewel de game oorspronkelijk voor de Sega Megadrive is verschenen is het toch geen al te oude game, want deze release was in 2010! Deze ga ik in mei uiteraard verder spelen ,want deze game is een erg geslaagde rpg.

Laat ons zeker in de comments even weten wat jullie allemaal hebben gespeeld in april.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password