Apple werkt aan Netflix voor games

Verschillende bronnen melden dat Apple plannen heeft voor een abonnementsdienst voor games, waarbij je voor een bepaald bedrag toegang krijgt tot een hele bibliotheek aan games. “Netflix voor games” dus. Het hele project zou in een nog relatief vroege fase zitten en kan dus nog afgevoerd worden. Verder zijn niet veel details bekend. Over de prijs is nog niets geweten en ook over de aard van de games die zouden worden aangeboden is nog niets bekend. Apple zou wel al met verschillende partijen in gesprek zijn en zou ook overwegen om zelf als uitgever op te treden, waardoor het mogelijk exclusieve games kan voorzien.

Op zich is het natuurlijk niet verrassend dat een partij als Apple een dergelijk concept verkent en ontwikkelt. Verwacht wordt dat game streaming services, die vaak gepaard gaan met een abonnementsmodel, de komende jaren sterk zullen groeien en verschillende grote partijen investeren er stevig in.

 

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password