Apogee’s Co-op Platformer “Bread & Fred” voegt online multiplayer toe met 1.1 Update

Na meer dan een half miljoen verlanglijstjes te hebben verzameld, brengt Bread & Fred, de co-op platformer ontwikkeld door Sand Castles Studio en uitgegeven door Apogee Entertainment, spannende spanning en ijzige spills online met de 1.1 multiplayer update op PC en Mac via Steam. Pinguïn bergbeklimmers kunnen de korrelige bergtoppen beklimmen met 20% korting tijdens de Steam Summer Sale.

Doe mee aan hilarische multiplayer hijinks als Bread & Fred beginnen aan een reis naar de top van de berg. Werk samen, anker je vast en slinger over enorme kloven met klimpartners van over de hele wereld dankzij de online co-op die nu beschikbaar is voor peer-to-peer klimsessies.

Slinger over enorme afgronden en klamp je vast aan muren om je leven te redden terwijl je de lastige toendra doorkruist, en ga van eenvoudige hellingen naar bewegende platforms, afbrokkelende vloeren, harde wind en gladde oppervlakken op weg naar de overwinning. Coördineer je bewegingen in perfecte harmonie of ga ten onder aan een frustrerende face-plant naar eerder bereikte hoogten.

Bepaal wie voor anker gaat en wie springt met een snelle steen-papier-schaar en tel af tot elke sprong met de handige “1, 2, 3, Go!” emotes in de game. Op zoek naar een solo-ervaring? Vervang Jeff de rots door een pinguïn en slinger solo over obstakels. Voor ijskoude sensatiezoekers kun je records vestigen in de Bread & Fred Hall of Fame met de vernieuwde speedrunmodus met onderbroken speelopties en snelstartinstellingen.

Verken moeilijk bereikbare gebieden vol verzamelobjecten en klim in stijl met de toevoeging van nieuwe skins voor singleplayer. Kun je de kou niet aan? Verlicht de ijzige pijn met hulpopties zoals oneindig springen en checkpointvlaggen. Faceplant op de chille deuntjes van de originele Bread & Fred-soundtrack van Tomás Palazzi, nu verkrijgbaar op Steam en binnenkort op muziekstreamingdiensten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password