Apogee’s “Bread & Fred” klimt voor kankeronderzoek met St. Jude PLAY LIVE Challenge-seizoen

Bread & Fred, de aankomende co-op platformer ontwikkeld door Sand Castles Studio en uitgegeven door Apogee Entertainment, klimt voor een remedie in samenwerking met St. Jude PLAY LIVE, het liefdadigheidsplatform voor videogames dat het St. Jude’s Children’s Research Hospital ondersteunt.

Het St. Jude PLAY LIVE Challenge-seizoen vindt plaats van 2 mei tot 31 mei 2023. Download de bijgewerkte Bread & Fred-demo op Steam om toegang te krijgen tot exclusieve St. Jude-content, samen met wekelijkse thema-evenementen en uitdagingen tijdens de maand mei.

Spring, klamp en slinger op zoek naar speciale in-game kunstwerken op moeilijk bereikbare locaties, gemaakt door St. Jude-patiënten, en ga de hele maand mei elke vrijdag uitdagingen aan die worden aangeboden door Apogee Entertainment en St. Jude PLAY LIVE.

Verdien echte prijzen terwijl je geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker en volg de voortgang van het goede doel met PLAY LIVE-gemerkte graphics via de St. Jude PLAY LIVE-streamkit.

Bread & Fred geeft een coöperatieve draai aan het uitdagende platformer-genre. Overwinning en nederlaag zijn aan elkaar verbonden, en een verkeerde beweging van een pinguïn kan voor beiden problemen opleveren! Gebruik emotes in het spel om op één lijn te komen of speel steen-papier-schaar om te zien wie de leiding neemt.

Nieuwe hoogtes komen met nieuwe uitdagingen. Ga van eenvoudige sneeuw naar glad ijs, wind en bewegende platforms. Verlicht de pijn van een duik in het ijs met plaatsbare controlepunten en oneindige sprongen om terug te keren naar eerder bereikte hoogten.

Bread & Fred lanceert op dinsdag 23 mei 2023 op Steam voor PC Epic Games Store en GOG. De demo is nu beschikbaar op Steam voor PC.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com