Apogee gaat door met het bloedbad in Turbo Overkill’s nieuwe “Endless Mode” update.

Alsof er nog niet genoeg problemen waren in Paradise… Turbo Overkill, de alom geprezen, supersnelle cyberpunk-schietspel van Apogee Entertainment en ontwikkelaar Trigger Happy Interactive gooit ontelbare golven monsters omver in de gloednieuwe “Endless Mode”-update, nu beschikbaar op pc via Steam Early Access.

Start een bloedbad en bereid je voor op eindeloze golven meedogenloos cybernetisch gespuis. Bevredig de dorst naar slachting met precies de juiste hoeveelheid bloed, lef en chaos. Meerdere moeilijkheidsniveaus en verschillende spa-opties voor de vijand dagen zelfs de meest ervaren revolverhelden uit.

Begin met alleen Johnny’s vertrouwde Magnums, Waster Shotgun en Chainsaw Leg en vecht om te overleven terwijl je door meerdere arena’s gaat met slechts één leven over. Doorzoek de neonverlichte woestenijen voor buit en ruil met bloed doordrenkte munten voor exotische wapens.

Neem om de drie rondes een adempauze tijdens “Time-out” om wonden te likken, munitie bij te vullen en zuurverdiende geld uit te geven aan raketwerpers en ionenkanonnen.

Vijanden worden na elke ronde sterker, maar Johnny ook. Kom na elke zesde ronde dichter bij de half-man, half-machine hybride die we allemaal kennen en liefhebben met belangrijke “augment” toevoegingen zoals de kenmerkende Grapple Hook, “Turbo Time”, Micro Missiles en meer.

Houd de killstreak vol terwijl combo-tastische moordsessies de scorevermenigvuldiger doen stijgen en naar de top van het klassement stijgen. Verdien medailles door het voltooien van geselecteerde vernietigingen zoals drievoudige doden, kettingzaag doden, vuur doden en meer.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password