Apex Legends zet nieuwe Legend ‘Newcastle’ in de vuurlinie

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Saviors onthuld, de volgende grote update voor de bekroonde Battle Royale-game die vanaf 10 mei wereldwijd te downloaden is. Saviors introduceert de nieuwe Legend en heldhaftige verdediger ‘Newcastle’. Hij springt met zijn schild in de vuurlinie om zijn team te beschermen.
Meer informatie over Apex Legends: Saviors wordt binnenkort bekendgemaakt vóór de officiële release van de update op 10 mei voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password