Apex Legends warmt de zaken op met de release van Season 3 – Meltdown

Respawn heeft Apex Legends Season 3 – Meltdown uitgebracht, dat spelers naar World’s Edge voert, de gloednieuwe arena op Planet Talos. Hier wordt de dynamische, competitieve gameplay van het spel geëvolueerd. Het nieuwe seizoen introduceert ook Crypto en zijn strategische hacking-technieken in de competitie, het nieuwe Charge Rifle-wapen, een nieuwe Battle Pass boordevol beloningen en skins die je kunt verzamelen, en nog veel meer.

Respawn heeft een serie nieuwe video’s uitgebracht ter ere van de release van Season 3 – Meltdown, inclusief een nieuwe Legend-vignette voor Crypto en de Season 3 Battle Pass-trailer.

Een overzicht van de nieuwe features in Apex Legends Season 3 – Meltdown, dat vandaag wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, de Xbox One en de pc via Origin vind je hieronder:

Stort je in de nieuwe Arena – World’s Edge: Champions zijn getransporteerd naar een verlaten industrieterrein dat door de natuur is veroverd. Spannende gameplay met stedelijke gevechten warmt de zaken op in Season 3, en spelers zullen allerlei nieuwe dingen ontdekken. De introductietrailer van Apex Legends Season 3 – Meltdown verplaatst de competitie naar World’s Edge: waar gesmolten hitte en chemisch ijs met elkaar in botsing komen.

Een nieuwe Legend betreedt de Arena – Crypto: Crypto, oorspronkelijk bekend als Tae Joon Park, heeft een andere identiteit aangenomen. Hij werd gedwongen om onder te duiken nadat hij valselijk was beschuldigd van spionage en moord. Sindsdien heeft hij zijn expertise op het gebied van techniek en robotica gebruikt om inlichtingen te leveren en vallen uit te schakelen die door zijn vijanden zijn geplaatst. Of Crypto nu een drone gebruikt voor surveillance of vijandelijke verdedigingslinies uitschakelt met een EMP-schot, deze nieuwe Legend is iemand die spelers in de gaten moeten houden — als deze Legend jou al niet in de gaten houdt. Bekijk het verhaal van Crypto in zijn lore-video “Voor altijd familie.”

Steel de show met de Season 3 Battle Pass: De Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 950 Apex coins, biedt spelers de kans om tijdens het seizoen meer dan 100 exclusieve items te verdienen, inclusief Legend- en wapenskins, Apex packs en nog veel meer. De Apex Legends Battle Pass biedt spelers ook toegang tot Daily en Weekly Challenges, waarmee ze nog sneller kunnen levelen. Spelers die een voorsprong in dit seizoen willen opbouwen, kunnen ook de Battle Pass Bundle kopen voor 2800 Apex Coins om meteen toegang te krijgen tot de eerste 25 levels voor het seizoen.

Bereid je voor op de Charge Rifle: Richt met de Charge Rifle, die her en der in World’s Edge te vinden is. In de gameplay-trailer werpen we een eerste blik op de Charge Rifle in actie op World’s Edge.

Apex Ranked Leagues Series 2: Nu live. Hiermee kunnen spelers sneller naar hun daadwerkelijke vaardigheidsrang klimmen, zodat ze langer op hun eigenlijke vaardigheidsniveau kunnen spelen. Naast een bijgewerkt scoresysteem introduceert Ranked Leagues Series 2 cosmetische beloningen voor ranked prestaties en een zwaardere straf voor spelers die matches verlaten.

Season 3 is nog maar het begin, want fans kunnen uitkijken naar extra evenementen tijdens het seizoen, inclusief iets spookachtigs tijdens Halloween. Vanaf 18 oktober kunnen spelers in Season 3 – Meltdown wereldwijd ook de eerste fysieke edities van Apex Legends in de winkel kopen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De Apex Legends Lifeline Edition en Apex Legends Bloodhound Edition bevatten exclusieve Legendary skins, banners en badges, en 1000 Apex Coins die je in-game kunt uitgeven. Daarnaast krijgen Apex-fans meer manieren om te laten zien dat ze fan zijn, te beginnen met Legends-standbeelden van Weta Workshop en Funko Pop! figuren van hun favoriete Legends later dit jaar.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password