Apex Legends: Resurrection vervolgt Revenant’s missie in ‘Kill Code: Part 3’

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het derde deel van de Apex Legends-miniserie ‘Kill Code’ uitgebracht. Dit jaar heeft de serie zowel binnen als buiten het spel de wereld van Apex Legends uitgebreid onderzocht. Hierdoor zijn de deuren geopend naar het overkoepelende verhaal en krijgen spelers meer inzicht in de onzekere toekomst waar sommige Legends mee geconfronteerd gaan worden.

Gedurende Kill Code: Part 1 en Kill Code: Part 2 volgen we Loba en diverse Legends terwijl ze op zoek zijn naar het hoofd van Revenant. In Kill Code: Part 3 lokaliseren ze het hoofd en slaan ze de handen ineen met een onverwachte bondgenoot om het veilig te stellen. Maar geen enkele overval verloopt zoals gepland en de Legends worden meegesleept in een wanhopige strijd om te overleven.

Apex Legends: Resurrection is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password