Apex Legends: Resurrection onthuld middels Kill Code: Part 2

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het tweede deel van de Apex Legends-miniserie ‘Kill Code’ uitgebracht. De serie verkent de wereld van Apex Legends op een nieuwe en meeslepende manier. Ook worden veranderingen geïntroduceerd die tot ver na het komende seizoen merkbaar zijn. Spelers komen meer te weten en duiken dieper in het verhaal, te beginnen met het komende seizoen getiteld Apex Legends: Resurrection.

In Kill Code: Part 2 hackt Crypto een fragment van Revenant om enkele verontrustende gedragsveranderingen te onderzoeken. Revenant verliest langzaamaan de controle over zichzelf – maar aan wie?

Het nieuwe deel in de miniserie introduceert Apex Legends: Resurrection, die binnenkort beschikbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de EA-app en Steam. Naast de geheel nieuwe look en dodelijke vaardigheden van Revenant, betreden spelers nieuwe strijdtonelen voor Mixtape en kunnen ze hun vaardigheden bewijzen tijdens het nieuwe Ranked-seizoen. Meer details volgen binnenkort met de officiële gameplay-trailer op 3 augustus.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password