Apex Legends: Resurrection is nu beschikbaar

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Resurrection uitgebracht, de nieuwste grote update voor de bekroonde hero shooter. Teruggekeerd uit de dood krijgt Revenant een gevaarlijk nieuwe look en dodelijke nieuwe vaardigheden. Deze Legend is het hele seizoen toegankelijk voor iedereen. Daarnaast hebben spelers de mogelijkheid om te vechten in Mixtape op de Broken Moon-map, hun vaardigheden op de proef te stellen in een nieuw competitief seizoen en hun vijanden te terroriseren met de Resurrection Battle Pass.

Spelers kunnen laten zien wat ze in huis hebben met de gloednieuwe Resurrection Battle Pass. Zo is er een reeks Legendary-skins, waaronder de “Outlawed Tech”-skin van Mad Maggie op level 24 en de “Pathogen”-skin van Pathfinder op level 50. Daarnaast zijn er nieuwe wapenskins, zoals de “Heart of the Divine”-skin voor de EVA-8. Tot slot zijn er nieuwe emotes, banner frames, weapons charms en stickers te verdienen.

Apex Legends: Resurrection is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password