Apex Legends onthult System Override Collection Event

Respawn kondigde vandaag het nieuwe tijdelijke evenement van Apex Legends aan: ‘System Override’ zal plaatsvinden van 3 t/m 17 maart. System Override bevat de nieuwe Deja Loot-modus, waarbij de buit in elk gevecht steeds op dezelfde locatie op de kaart verschijnt. Tijdens dit tijdelijke evenement kunnen spelers voor het eerst het nieuwe Evo Shield kiezen in de arena en verschillende cosmetische items met het Assimilation-thema en een nieuwe Heirloom-set voor Octane verzamelen.

De nieuwe trailer geeft alvast een voorproefje van het System Override Collection Event en alle actie die spelers kunnen verwachten met de Deja Loot-modus.

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die spelers kunnen verwachten:

  • Deja Loot-modus – Vanwege een systeemfout hebben de dropships in deze modus steeds dezelfde vluchtpaden en verschijnt de loot steeds op dezelfde plek tijdens System Override. De locatie van de ring verandert elke dag. De eerste week van de Deja Loot-modus vindt plaats op World’s Edge. In de tweede week keren de Legends terug naar Kings Canyon.
  • Evo Shield – De nieuwe toevoeging aan het arsenaal van Apex, het Evo Shield, wordt krachtiger naarmate Legends schade toebrengen aan hun tegenstanders, en wordt zo sterker dan epische Body Shields. Evo Shields veranderen van kleur naarmate spelers voortgang boeken, maar ze kunnen herkend worden aan hun kenmerkende gloed.
  • Apex Packs met Assimilation-thema – Ontgrendel een set van 24 thematische, tijdelijke cosmetische items, een set van 6 legendarische personage- en wapenskins en nog 12 andere epische items. Spelers kunnen deze nieuwe cosmetische items kopen met Apex Coins, ontgrendelen met Crafting Medals of willekeurig ontgrendelen met Apex Packs van het evenement.
  • Octane Heirloom-set – Spelers die alle 24 cosmetische items van System Override ontgrendelen, ontvangen ook gratis de Octane Heirloom-set.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password