Apex Legends maakt Global Series Summer Circuit bekend

Vandaag hebben EA en Respawn Entertainment de Apex Legends Global Series (ALGS) Summer Circuit aangekondigd, een serie online competities met $500.000 aan prijzengeld, die de competitieve Apex-community weer bij elkaar brengt. De ALGS Summer Circuit biedt deelnemers meer kansen om te spelen en waarborgt tegelijkertijd de veiligheid van alle betrokkenen, omdat zowel de competities als de uitzendingen online plaatsvinden.

De afgelopen paar maanden hebben meer dan 600 teams meegedaan aan de vijf Online Tournaments van de ALGS en EA blijft deelnemers uit de hele wereld uitnodigen zodat ook zij aan de Summer Circuit kunnen deelnemen vanaf 20 juni. De ALGS Summer Circuit bereikt zijn hoogtepunt in september met de “Super Regional”-playoffs, waarbij de allerbeste spelers uit de regio’s bij elkaar worden ingedeeld in de volgende wedstrijden: Europa met het Midden-Oosten en Afrika, Noord-Amerika met Zuid-Amerika, Groter-Zuidoost-Azië met Australië en Nieuw-Zeeland, en Japan met Korea.

EA zendt deze competities gedurende de zomer elke zondag uit op haar kanalen, waaronder Twitch en YouTube, zodat fans hun favoriete teams kunnen zien, inclusief ad hoc gaming, Team SoloMid, Made in Thailand 2, SCARZ White, Team Fearow en nog veel meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password