Apex Legends kondigt samenwerking met superster Post Malone aan

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de grootste samenwerking in de geschiedenis van Apex Legends aangekondigd. Vanaf 7 november geeft Post Malone zijn eigen draai aan de bekroonde hero shooter met een gloednieuw in-game-evenement, inclusief een tijdelijke gamemodus en exclusieve cosmetische items die samen met de superster zijn ontworpen.

De liefde van Post Malone voor de game is zichtbaar in de tijdelijke gamemodus getiteld “Three Strikes”. Legends omarmen de chaos in deze modus met extra snelle revives en onaantastbaarheid zodra een speler naar de grond wordt gewerkt. Elke squad heeft ook de mogelijkheid om twee keer te respawnen, compleet met loadout en uitrusting, voordat ze definitief worden geëlimineerd.

Legends zetten alles op het spel, terwijl ze Daily Challenges voltooien om Camo Credits te verdienen. Spelers kunnen vervolgens de Reward Shop bezoeken om exclusieve cosmetische items, Battle Pass-levels en nog veel meer te verkrijgen. Zo debuteert ook de gloednieuwe ‘Iconic’ Skin-tier met skins en bundels voor Octane, Wraith, Horizon en Lifeline – allemaal ontworpen door Post Malone. Legends die alle 20 exclusieve stickers vrijspelen, ontvangen drie ‘Legendary’-stickers waarmee ze hun heals en schilden nog meer kunnen verfraaien.

Het in-game-evenement brengt een ode aan een van de grootste leden van de Apex Legends-community. Apex Legends: Ignite is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password