Apex Legends: Ignite is nu beschikbaar

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Ignite uitgebracht, de nieuwste grote update voor de bekroonde hero shooter. Spelers kunnen hun teamgenoten nu ondersteunen met Conduit, de nieuwe Legend wiens schildvaardigheden voor een vurige overwinning kan zorgen. Dit alles terwijl zij een dodelijkere variant van de Storm Point-map doorkruisen. Tevens zijn alle accounts nu voorzien van cross-progressie, extra handig voor spelers die aan de slag gaan met de Ignite Battle Pass om cosmetische items te ontgrendelen.

Met de gloednieuwe Ignite Battle Pass kunnen Legends naar de overwinning racen in de “Godly Speed”-skin van Octane. Ook kunnen ze pronken met Epic-skins van zowel Conduit, Wattson als Newcastle. Bovendien is het mogelijk om nieuwe emotes te ontgrendelen en Weekly Challenges te voltooien om nieuwe banner frames, emotes, weapon charms, stickers en meer te verdienen. Op Level 100 en 110 ontgrendelen spelers respectievelijk de “Grace of Odin” en “Wrath of Fenrir” Reactive-skins van Rampage. Spelers die de Premium Bundle aanschaffen, krijgen automatisch toegang tot de eerste 25 levels en items – waaronder de “Sly Sovereign” en “Gilded Age” Legendary-skins van Rampart. Welk pad spelers ook kiezen, ze gaan hoe dan ook vlammen in hun weg naar de overwinning.

Apex Legends: Ignite is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password