Apex Legends blijft evolueren in Season 4 – Assimilation, met een nieuwe Legend, een nieuw wapen en meer

Morgen begint Respawn Entertainment met een nieuw hoofdstuk van Apex Legends, met de lancering van Season 4 – Assimilation. Duisternis trekt door World’s Edge in Season 4, want Revenant, het spookskelet, betreedt de arena als de volgende officiële Legend in Apex Legends.

ARVE Error: Invalid URL http://www.youtube.com/watch?v=p9IKCRpKk7Y in url

Met Apex Legends Season 4 – Assimilation introduceert Respawn verschillende nieuwe onderdelen en wijzigingen voor Apex Legends, zoals:

  • Mapupdate – World’s Edge trilt onder de komst van een reusachtige Hammond Robotics-oogstmachine, waardoor Capital City scheurt en er in de hele arena lava uit de grond komt.
  • Nieuw wapen – Krijg de beschikking over het Sentinel sluipschuttersgeweer met een speciaal oplaadsysteem, waarmee spelers de vrijheid krijgen om te schieten zoals ze zelf willen, van traag, tot snel, tot oplaadschoten.
  • Battle Pass – Spelers kunnen meer dan 100 exclusieve items in handen krijgen, waaronder legendarische skins, Apex Packs, laadschermen, Music Packs en meer.
  • Ranked Series 3 – Verbeter je skills en bouw aan je reputatie in Ranked Series 3, met een drie maanden durende serie in twee delen, met na elk deel een zachte reset. Voor spelers die de competitieladder beklimmen bevat Ranked Series 3 het Master-niveau, een nieuw niveau tussen Diamond en Apex Predator. Meer informatie over Ranked League Series 3 vind je hier.

Om het legendarische eerste jaar van Apex Legends te vieren, kunnen spelers een verjaardagscadeau claimen door zich tussen morgen en 14 februari aan te melden bij Season 4 – Assimilation. Het gratis cadeau bevat een Year 1 Origami Flyer Charm, een Year 1 Loyalty Badge en 10k XP voor het eerste gevecht van de dag.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password