Apex Legends: Arsenal is nu beschikbaar

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Arsenal uitgebracht, de nieuwste grote update voor de bekroonde hero shooter. Dit vieren ze met een gloednieuwe trailer, waarin een aantal geweldige nieuwe emotes, skins en meer worden getoond die spelers kunnen ontgrendelen met de nieuwe Battle Pass.

Spelers kunnen laten zien wat ze in huis hebben met de Arsenal Battle Pass. Ze tillen hun stijl naar een hoger niveau met de “System Shock”-skin van Wattson op level 25 en de “Singularity Specialist”-skin van Horizon op level 50. Tevens gaan spelers gefascineerd zijn door de nieuwe wapenskins, zoals de “Pulse Eater” voor de Devotion LMG. Tot slot zijn er nieuwe laadschermen, emotes, banner frames, weapons charms en een music pack te verdienen.

Apex Legends: Arsenal is vanaf 9 mei beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com