Anthem krijgt een volledig redesign

Anthem krijgt van ontwikkelaar Bioware een volledig redesign. Dat heeft Casey Hudson aangekondigd in een nieuwe blogpost. Hij laat weten dat hij deze redesign verkiest boven de uitbreidingen en updates van vorig jaar. Hudson heeft bevestigd dat ze de stabiliteit, prestaties en kwaliteit grondig gaan aanpakken met het redesign. Ook dat hij geluisterd heeft naar de feedback over de game dat er meer loot zou in verwerkt mag worden.

Hij vervolgt: “De komende maanden gaan we ons richten op de redesign van de ervaring op de lange termijn, en specifiek de core gameplay loop aanpakken met duidelijke doelen, motiverende uitdagingen en progressie met betekenisvolle beloningen, terwijl we het plezier van vliegen en vechten in een grote science-fantasy-setting behouden.” Wanneer de redesign van Anthem precies moet verschijnen, is niet bekend. Hudson laat weten dat het de studio de tijd wil geven die het nodig heeft.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password