Answer The Call: NBA All-Star Devin Booker onthuld als NBA 2K23 coveratleet

2K onthulde vandaag het volledige rooster van coveratleten voor NBA 2K23, de nieuwste iteratie van de hoogst gewaardeerde en best verkochte NBA-videogame simulatieserie van de afgelopen 21 jaar. Phoenix Suns’ shooting guard, drievoudig NBA All-Star en 2021-22 Kia All-NBA First Team selectie, Devin Booker, is te zien op de Standard Edition en cross-gen Digital Deluxe Edition van dit jaar. De iconische Michael Jordan – zesvoudig NBA-kampioen, vijfvoudig Kia NBA Most Valuable Player en bekend als een van de grootste basketbalspelers aller tijden – is te zien op de NBA 2K23 Michael Jordan Edition en de gloednieuwe NBA 2K23 Championship Edition.
“Het is een droom die uitkomt om mezelf op de cover van NBA 2K te zien,” zei Devin Booker. “Ik ben al sinds mijn jeugd een grote fan van NBA 2K en het is surrealistisch om eindelijk toe te treden tot de exclusieve club van basketbalgrootheden die op de cover hebben gestaan. Ik ben ook vereerd om de covers van dit jaar te delen met de iconische Michael Jordan, die het spel veranderde voor alle spelers die na hem kwamen, evenals twee van de WNBA GOAT’s aller tijden, Diana Taurasi en Sue Bird, die nog steeds een enorme impact op het spel hebben.”

NBA 2K23 biedt dit jaar vier edities van de game in verschillende digitale en fysieke formaten: een Standard Edition, een cross-gen Digital Deluxe Edition, een Michael Jordan Edition en een gloednieuwe, exclusieve Championship Edition, inclusief een 12-maandenabonnement op NBA League Pass. Alle edities van NBA 2K23 zijn nu te pre-orderen** en verschijnen wereldwijd op 9 september:

  • De Standard Edition is verkrijgbaar voor € 69,99 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc en € 79,99 op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Daarnaast staat er voor later dit najaar een speciale versie van de Standard Edition gepland, waarin de dwarsdoorsnede van de muziek- en basketbalcultuur wordt erkend. Meer informatie volgt in de komende maanden;
  • De Digital Deluxe Edition is verkrijgbaar voor € 74,99 en geeft spelers toegang tot de Standard Edition voor beide spelgeneraties op dezelfde PlayStation- en Xbox-consoles; samen met MyTEAM-content, waaronder 10K MyTEAM-punten; 10 MyTEAM-munten; 23 MyTEAM-promo-packs; Cover Star Players: Sapphire Devin Booker, Ruby Michael Jordan; Free Agent Option Pack; 1 Diamond Jordan Shoe (niet veilbaar); en 1 Ruby Coach Card Pack; alsmede MyCAREER-content, waaronder 10x 6 soorten MyCAREER Skill Boosts; 10x 3 soorten Gatorade Boosts; 2 uur Double XP Coin; 4x MyCAREER T-shirts; Rugzak; Cover Star Skateboard met eigen ontwerp; en Arm Sleeves;
  • De Michael Jordan Edition is verkrijgbaar voor € 99,99 op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc, en bevat 100K Virtual Currency naast de MyTEAM en MyCAREER content die in de Digital Deluxe Edition zit;
  • De gloednieuwe Championship Edition is voor € 149,99 verkrijgbaar op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc en bevat een abonnement van 12 maanden op NBA League Pass; 10% XP Boost op MyTEAM Season Progression; 10% XP Boost op MyCAREER Season Progression; en een exclusieve Go-Kart met Michael Jordan-thema die bij de lancering verkrijgbaar is, naast de 100K Virtual Currency, MyTEAM en MyCAREER-content die inbegrepen is bij de Michael Jordan Edition. Deze editie is beperkt verkrijgbaar en de digitale versie kan alleen vooraf worden besteld. Fysieke versies zullen verkrijgbaar zijn in bepaalde regio’s en in bepaalde winkels zolang de voorraad strekt.
  • Dual-gen toegang is inbegrepen voor de Digital Deluxe Edition, de Michael Jordan Edition en de Championship Edition voor de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S platforms en biedt een versie van de game op elke console generatie binnen dezelfde console familie.

“Het was niet meer dan passend voor Michael Jordan en Devin Booker om de wereldwijde coversterren van NBA 2K23 te zijn,” zegt Alfie Brody, Vice President of Global Marketing Strategy bij NBA 2K. “Michael vestigde zichzelf als een van de grootste atleten in de geschiedenis, en zijn generatie-impact op de game is opmerkelijk. MJ’s prestaties, samen met Devin Booker’s jonge, maar nu al uitstekende carrière, zullen basketbalfans over de hele wereld nog jaren blijven inspireren. Het spreekt ook voor zich dat de WNBA cover van dit jaar twee van de meest opmerkelijke speelsters in de competitie viert, Diana Taurasi en Sue Bird, die hun stempel blijven drukken op de basketbal geschiedenis.”

In de VS en Canada kunnen spelers ook een beperkte versie van de WNBA Edition kopen als een GameStop exclusive, met Phoenix Mercury’s twee keer Kia WNBA Finals MVP, drie keer WNBA Kampioen, WNBA all-time leidende scorer en vijf keer Olympisch gouden medaillewinnares Diana Taurasi, samen met Seattle Storm’s vier keer WNBA Kampioen, dertien keer WNBA All-Star, WNBA all-time assists leider en vijf keer Olympisch gouden medaillewinnares Sue Bird. De WNBA Edition bevat ook de WNBA-truien van Sue Bird en Diana Taurasi als in-game bonus content. Daarnaast werkt NBA 2K samen met Every Kid Sports om een betere vertegenwoordiging van vrouwen in basketbal te ondersteunen met een donatie van $100.000, waarmee het inschrijfgeld voor meer dan 550 meisjes wordt betaald om deel te nemen aan jeugdsporten in het hele land.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password