Another Eden x Tales of Arise & Symphonia Crossover Begint Dec. 20

Another Eden: The Cat Beyond Time and Space onthult vandaag een nieuw samenwerkingsevenement met Tales of Symphonia en Tales of Arise dat van start gaat op dinsdag 20 december. Ontwikkelaar en uitgever Wright Flyer Studios biedt permanent vrij te spelen helden uit elke game, nieuwe mechanics geïnspireerd op de samenwerkingstitels en exclusieve in-game beloningen die beschikbaar zijn tot woensdag 11 januari 2023.
Zoals onthuld tijdens het Another Eden Winter Festival 2022 Global Simultaneous Livestream, de Symphony: Crown of the Pale Dawn de eerste speelbare verschijningen van Tales of Arise protagonisten Alphen en Shionne buiten de serie. Om de lancering van Tales of Symphonia Remastered op 16 februari te vieren, doen helden Lloyd en Colette mee aan de strijd en verschijnen ze als speelbare personages tijdens de crossover. Voltooi het samenwerkingshoofdstuk en ze sluiten zich permanent aan bij de partijen van de spelers.

Symphony: Crown of the Pale Dawn bevat de terugkeer van Mystic Artes die in de vorige crossover werden geïntroduceerd, naast nieuwe functies die zijn geïnspireerd op Tales of Symphonia & Tales of Arise. Ontdek gravende uilen die overal in het veld verborgen zijn voor speciale verrassingen. Verzamel tijdens de reis materialen en recepten om herstellende maaltijden te bereiden die krachtige buffs bieden en het kookmeesterschap vergroten. Speel volledig ingesproken “sketch”-gesprekken vrij, waarbij elk antwoord het verloop van het gesprek verandert.

Legendarische anime studio Production I.G produceerde de openingsanimatie voor “Symphony: Crown of the Pale Dawn. Kankaku Piero, die het openingsthema voor Tales of Arise schreef, keert terug met “The Light”, een nieuw openingsthema voor de crossover. Bekijk de openingsanimatie met het nieuwe nummer in de crossover-trailer die nu beschikbaar is.

Als je de crossover-campagne voltooit, krijg je nieuwe speelbare helden die je na afloop van het evenement kunt gebruiken, en er staan de dagelijkse spelers tal van voordelen te wachten. Begin Symphony: Crown of the Pale Dawn vanaf dinsdag 20 december en verdien 1000 Chronos Stones door gewoon te spelen. De dagelijkse inlogbonus van de Chronostenen stijgt van de normale 20 naar 100 vanaf het begin van het evenement tot zondag 8 januari 14:59 UTC, en biedt in totaal 2000 stenen voor de hele campagne. Een speciale schatkist met Green Key x4 & Red Key x2 verschijnt in de Spacetime Rift tot woensdag 4 januari om 14:59 UTC.

Wie vanaf nu Another Eden begint te spelen, kan 1000 Chronos Stenen verdienen door een account aan te maken tussen nu en woensdag 11 januari 2023 om 14:59 UTC. Daarnaast ontvangen tien gelukkige winnaars die het officiële social media account volgen en reageren op de campagnepost met hun favoriete personage uit deze crossover en de hashtag (alleen Twitter) een originele poster van Symphony: Crown of the Pale Dawn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password